Heynckes heeft goed nieuws voor Robben én Neuer

10 april 2018, 14:53

De kans is groot dat Arjen Robben woensdagavond namens Bayern München 'gewoon' in actie komt tegen Sevilla. De buitenspeler wordt door trainer Jupp Heynckes vermoedelijk niet gespaard tegen de Spanjaarden, ondanks dat het heenduel in het voordeel (1-2) van Der Rekordmeister eindigde. Ook voor doelman Manuel Neuer had hij goed nieuws.

"De Champions League is het allergrootste podium. Dat is waar je voor leeft als voetballer", glimlachte Robben tijdens de persconferentie in aanloop naar de return tegen Sevilla. "Sommige spelers worden er nerveus van, maar bij mij maakt deze wedstrijd juist alleen maar meer energie los."

Volgens de buitenspeler is het duel in de Allianz Arena zeker geen gelopen koers. "In voetbal kan alles gebeuren. Sevilla speelde ook geweldig in Manchester en ik heb altijd gezegd: in de Champions League moet je elke wedstrijd een topprestatie leveren. Dat hebben we ook nodig om in de halve finale te komen."

{image[321121][right-half][]}Neuer

Ook de trainer van Bayern München, Heynckes, gaf aan dat hij Robben vermoedelijk niet gaat sparen, ondanks dat hij afgelopen weekend ook lang meedeed. "Voetbal is het leven voor Robben. Hij is net zo fit als vijf jaar geleden én is in grootste vorm."

Wie ook weer zo goed als fit is, is keeper Manuel Neuer. Volgens Heynckes ziet het er goed uit voor de doelman, die sinds september aan de kant staat met een gebroken middenvoetsbeentje. "Zijn blessure is honderd procent genezen. Hij moet stap voor stap zijn trainingsintensiteit verhogen. Ik ben er van overtuigd dat hij dit seizoen nog gaat spelen." Voor Duitsland, het team waarvan Neuer aanvoerder is, is dat richting het WK ook goed nieuws.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen