De Rossi na stunt: "Dit is één van mijn mooiste dagen"

10 april 2018, 23:03   Bijgewerkt: 10 april 2018, 23:37

AS Roma zorgde dinsdagavond voor een enorme stunt door FC Barcelona uit te schakelen in de Champions League. De Italianen verloren de eerste wedstrijd met 4-1, maar slaagden er in eigen huis in om een 3-0 overwinning te boeken. 

Daniele de Rossi was na afloop een gelukkig man. "Voor elk team was dit fantastisch geweest, maar helemaal voor ons. Zeker gezien de geschiedenis van Roma in Europa. Het is echt fantastich", zei hij na afloop in gesprek met Mediaset Premium. "We wisten dat het lastig ging worden, maar er was nog wel een heel klein beetje geloof aanwezig bij ons."

"We zagen na de eerste wedstrijd dat Barcelona veel kwaliteiten heeft, maar niet zo veel als een paar jaar terug", vervolgt De Rossi, die zelf voor de 2-0 tekende. "Het is ook de verdienste van onze trainer. Hij kwam twee dagen geleden met deze formatie en heeft het in onze hoofden gestampt. Dit is echt één van mijn mooiste dagen in mijn loopbaan bij AS Roma. Als de fans er nog in geloven, kunnen wij het niet maken om dat niet te doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen