Van Galen bevestigt: "Keizer één van de kandidaten bij Excelsior"

11 april 2018, 09:29

Komende zomer pas begint Robin van Galen pas aan zijn job als bestuurslid bij Excelsior, toch wordt de waterpolocoach (op vrijwillige basis) al sinds december op bestuurlijk niveau betrokken bij de Rotterdamse club. "Ik ben een klankbord voor de technische staf, algemeen directeur Ferry de Haan en commercieel directeur Wouter Gudde met allerlei issues waarmee zij zitten."

Dat vertelde hij tegenover RTV Rijnmond, tijdens een forumavond, waar hij beschikbaar was om allerlei vragen van supporters te beantwoorden. Op de stoel van een technisch directeur wil hij overigens zeker niet gaan zitten. Verstand van voetbal heeft hij namelijk amper. "Een klein beetje, maar ik heb wel verstand van mensen, teams en topsport."

Dus wordt Van Galen ook zijdelings betrokken bij het proces om een nieuwe trainer naar Excelsior te halen als opvolger van Mitchell van der Gaag. "We hebben de afgelopen weken diverse gesprekken gehad. Soms vraagt De Haan of ik erbij kom zitten, omdat hij een interessant gesprek heeft met een potentiële trainer." Marcel Keizer is een van de namen die valt, bevestigt Van Galen. "Hij is één van de kandidaten en staat op de lijst. Dat is algemeen bekend."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen