Groeneveld blij met KNVB: "Hou me niet bezig met Ajax"

11 april 2018, 22:19   Bijgewerkt: 11 april 2018, 22:34

Arnaut Groeneveld is zeer blij dat de KNVB besloten heeft om de wedstrijd tussen Jong Ajax en NEC Nijmegen over te laten spelen wegens een administratieve fout. Voor NEC is het een uitgelezen kans om de kansen op het kampioenschap weer te vergroten.

Groeneveld zegt tegenover FOX Sports dat ze bij NEC enorm blij waren toen bekend werd dat de wedstrijd over moest worden gespeeld. De Nijmegenaren verloren in eerste instantie met 2-0, maar bij Jong Ajax speelde de eigenlijk geschorste Teun Bijleveld mee. "Dat is alsof je een wedstrijd hebt gewonnen. Wij zijn er natuurlijk heel blij mee, maar dan moet je hem wel winnen. Ik hou me er niet mee bezig hoe ze zich nu bij Ajax voelen. Winnen is het enige wat telt."

De 21-jarige aanvaller rekent zich dan ook nog niet rijk. "Ik ben sowieso meer iemand die het van dag tot dag bekijkt. Eerst moeten we vrijdag zien te winnen, dan komt Ajax", zegt Groeneveld, die niet weet of hij volgend seizoen nog in Nijmegen speelt. "Als we niet promoveren naar de Eredivsie wil ik wel een stap omhoog maken."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen