Ronaldo verbaasd: "Waarom klagen ze bij Juventus?"

11 april 2018, 23:10   Bijgewerkt: 11 april 2018, 23:36

Cristiano Ronaldo kroonde zich woensdagavond in extremis tot matchwinnaar van Real Madrid. De sterspeler van de Spanjaarden schoot in de extra tijd een penalty binnen. De aanvaller begreep na afloop niet waarom de spelers van Juventus klaagden over dat besluit van de scheidsrechter.

Scheidsrechter Michael Oliver gaf Real een strafschop nadat Medhi Benatia Lucas Vázquez een duw gaf. De spelers van Juventus reageerden woedend en Gianluigi Buffon kreeg zelfs rood wegens commentaar op de arbitrage. "Waarom klagen de spelers van Juventus? Het was gewoon een penalty. Als Lucas niet omver geduwd werd kan hij gewoon scoren", zei Ronaldo na afloop tegenover de verzamelde Spaanse media.

Ronaldo liet verder weten dat hij hoopt dat Real geleerd heeft van deze wedstrijd. "Het ging ontzettend moeizaam. In de Champions League heb je geen zekerheden. Je krijgt niets cadeau en moet altijd doorgaan tot het einde. Juventus speelde goed, maar wij kregen de meeste kansen. Ik ben blij dat we uiteindelijk de halve finales hebben gehaald."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen