Zoet voelt zich samen met Van Ginkel en De Jong aanvoerder

12 april 2018, 12:01

Jeroen Zoet vindt dat hij een goed seizoen keept bij PSV. De ervaren doelman speelde deze voetbaljaargang meermaals een belangrijke rol achterin bij de Eindhovenaren. Naar eigen zeggen is hij gegroeid als doelman én als leider van de ploeg.

"Marco van Ginkel, Luuk de Jong en ik zijn alle drie aanvoerder van het team. Aanwezig en belangrijk zijn we met z'n drieën, Marco draagt alleen de band", vertelt hij tegenover de NOS. "Ik ben niet alleen met mezelf bezig tijdens wedstrijden, ook met anderen. Ik spreek spelers soms aan ja, dat moet ook. In het veld kan een trainer ook niet altijd alles doen."

In zijn vijfde seizoen als keeper in Eindhoven, wat voor een speler in de Eredivisie bijzonder lang is, profileerde Zoet zich wederom goed. Zelf is hij ook tevreden over zijn spel. "Ik ben tot nu toe een aantal keer belangrijk geweest, heb punten kunnen pakken voor de ploeg", vindt hij. "Dat wordt ook verwacht bij PSV, daarin heb ik zeker stappen kunnen maken. Dit is natuurlijk ook al mijn vijfde jaar, dus dan wordt er meer van mij verwacht."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen