Puzzelwerk voor Streppel door blessures en schorsing Thorsby

12 april 2018, 15:47

Door de blessures van Stijn Schaars en Martin Ødegaard heeft sc Heerenveen twee opties minder op het middenveld. Jurgen Streppel mist zaterdagavond tegen VVV-Venlo nog een puzzelstukje, want ook Morten Thorsby zal er vanwege een schorsing niet bij zijn in De Koel. De trainer van de Friezen heeft nog even om het puzzelwerk in elkaar te zetten.

Welke spelers en welke formatie Streppel uit de hoge hoed tovert, is nog onduidelijk. "Elke wedstrijd kijk je naar welke spelers je tot je beschikking hebt en hoe de tegenstander speelt. Door de schorsing van Thorsby zullen we het op een andere manier moeten aanpakken", vertelt de trainer via de clubkanalen van sc Heerenveen.

De Friezen willen zich in het slotstuk van de competitie plaatsen voor de play-offs om Europees voetbal. "We zitten aan het eind van de competitie en dan zie je vaak aparte wedstrijden met verrassende uitslagen. Het spel golft in wedstrijden op en neer. Dat komt doordat er ploegen zijn die spelen met verschillende belangen. Het ene team staat onder druk, de andere totaal niet. Iedereen heeft zijn eigen belang. Wij moeten daar niet te veel naar kijken; we moeten alleen met onszelf bezig zijn."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen