Holla: "Hoe mooi zou het zijn als we het nog weten om te buigen?"

12 april 2018, 17:27

Het zijn de weken van de waarheid voor FC Twente. De club uit Enschede leeft tussen hoop en vrees en heeft nog maar vier wedstrijden om van de laatste plaats af te komen. Danny Holla voelt de druk, maar geeft de hoop op een goede afloop nog lang niet op.

"Degradatiestress is heel anders dan kampioensstress", begint Danny Holla. "Je weet dat er heel veel op het spel staat. En helemaal als je bij zo'n grote club speelt. Dan komen er nog meer dingen bij. Het is logisch dat iedereen die stress voelt, die is er ook. En uiteindelijk zijn we toch diegene op het veld die het moeten ombuigen."

Aankomende zaterdag staat de eerste van de laatste vier speelrondes op het programma. Twente gaat dan op bezoek bij ADO Den Haag op jacht naar de driepunter. "Natuurlijk is de situatie heel moeilijk voor iedereen. Aan de andere kant: hoe mooi zou het zijn als we het nog weten om te buigen? Er zijn namelijk weinig mensen die in ons geloven. Maar ik heb er nog vertrouwen in."

De achterstand van de Tukkers op nummer zeventien Sparta Rotterdam bedraagt vier punten. Na het uitduel in Den Haag speelt FC Twente nog tegen PEC Zwolle (thuis), Vitesse (uit) en NAC Breda (thuis).

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen