Lijnders voorspelt goede eindfase voor NEC: "Alles in eigen hand"

12 april 2018, 21:50

NEC gaat samen met Fortuna Sittard en Jong Ajax bepalen wie de kampioen van de Jupiler League wordt in de komende weken. Volgens trainer Pepijn Lijnders is zijn team in de juiste vorm om die strijd in hun voordeel te beslissen: te beginnen vrijdagavond op bezoek bij Helmond Sport.

"Er zijn nog vier wedstrijden te gaan. Momenteel staat de ploeg er gewoon goed en is, op Mohamed Rayhi en Suently Alberto na, iedereen fit. De jongens ontwikkelen zich, iedereen is scherp en het groepsgevoel en teamproces zijn sterker dan ooit. We hebben nu gewoon echt een goede kans op het kampioenschap en die hebben we zelf gecreëerd. We hebben alles in eigen hand", is hij overtuigend op de clubsite.

Het akkefietje rondom Jong Ajax heeft de Nijmegenaren bovendien in een betere positie gebracht. Toch wil Lijnders daar niet te veel van weten. "De buitenwereld schenkt natuurlijk ook al veel aandacht aan die wedstrijd in Amsterdam, maar voor ons ligt de focus alleen op Helmond. Als we die wedstrijd niet winnen, telt maandag niet. De wedstrijden volgen elkaar nu snel op en de uitdaging wordt steeds groter, maar dat hoort bij topsport en dat heb ik graag."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen