Sturing eist reactie bij Vitesse, maar zal niet veel veranderen

13 april 2018, 14:50

Edward Sturing wil dat de spelers van Vitesse een reactie laten zien naar aanleiding van het ontslag van Henk Fraser. De interim-trainer van de Arnhermmers zal in het elftal weinig veranderen, maar eist wel een andere instelling van zijn team. "We moeten dat keren als we nog iets willen", vindt hij.

Over de kop gooien doet hij het elftal zeker niet. "Nee, dat zou ook vreemd zijn. Henk en ik deden namelijk alles in overleg. Het was niet zo dat wij bij Henk geen inspraak hadden. Absoluut niet. Dus alles op de kop gooien is niet aan de orde. Of het dezelfde elf zijn, weet ik nog niet, maar het zal er niet veel van afhangen", vertelt Sturing tegenover Omroep Gelderland.

Toch moeten de resultaten wél anders. De laatste vier duels werd er namelijk slechts één punt gepakt. "Er moet een reactie komen morgen. We moeten dat keren als we nog iets willen. Ik hoop dat het publiek dat beseft en ze ons gaan steunen. We kunnen nu alles gebruiken. Sparta is ongelooflijk belangrijk."

Dat zal Vitesse niet doen met Luc Castaignos, hij is voorbijgestreefd door jeugdspeler Thomas Buitink en zit niet bij de selectie van Sturing - ook omdat hij geschorst is. Arnold Kruiswijk is nog altijd een twijfelgeval.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen