Advocaat: "Ontslag van Fraser is inherent aan het voetbal"

13 april 2018, 15:24

Ook Sparta hoorde deze week van het ontslag van hun toekomstig trainer Henk Fraser. Het toeval wil dat de twee ploegen zaterdag in het Gelredome tegenover elkaar staan. "Dit is inherent aan het voetbal", zegt Dick Advocaat over het vroegtijdige vertrek van zijn collega uit Arnhem.

"Als je op bepaalde momenten iets minder presteert, gaan ze andere keuzes maken", aldus Advocaat op de wekelijkse persconferentie, op beelden van RTV Rijnmond. "Maar ik ben in dienst van Sparta, dus het boeit me nu niet zo."

Wat Advocaat bezighoudt is handhaving met Sparta. Dankzij de overwinning van zaterdag op VVV-Venlo sloegen de Kasteelheren een gat van vier punten met hekkensluiter FC Twente. "Gedurende de wedstrijd was VVV beter. Het voordeel is dat we geen wedstrijd hebben gehad waarin we zijn weggespeeld. We kunnen meedoen en dat moeten we morgen (zaterdag, red.) ook doen."

Tegenstander Vitesse zit in een flinke dip en dreigt zelfs de play-offs voor Europees voetbal mis te lopen. Advocaat: "Vitesse is een goede ploeg, met meer kwaliteit dan wij. Maar wij kunnen ook voor een verrassing zorgen."

Lees ook: Robbemond wil initiatief nemen in de derby tegen NAC Breda 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen