Gisteren gemist: AZ dartelt in Almelo, top drie JL maakt geen fout

14 april 2018, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op vrijdag 13 april.

AZ dartelt, scoort drie keer en legt Heracles Almelo over de knie

AZ heeft de laatste vrijdagavondwedstrijd van dit Eredivisie-seizoen eenvoudig gewonnen: 0-3. De Alkmaarders kregen een vroege penalty tegen, maar Brandley Kuwas liet het na om Heracles op voorsprong te zetten, waarna het tijd was voor de AZ-show. Na fraaie doelpunten van Guus Til en Oussama Idrissi zorgde Alireza Jahanbakhsh met een pegel in de kruising voor de goal van de avond.

Fortuna Sittard, NEC en Jong Ajax winnen in Jupiler League

De titelrace in de Jupiler League blijft bloedstollend spannend. Titelkandidaten Fortuna Sittard, NEC en Jong Ajax hebben vrijdagavond geen fout gemaakt, waardoor het alle schijn heeft dat de beslissing pas in de allerlaatste speelronde zal vallen. De ogen zijn nu gericht op maandag, want dan wordt de wedstrijd Jong Ajax - NEC overgespeeld.

Stegeman realistisch: "Aardig in de rondo gezeten tegen AZ"

Heracles Almelo startte vrijdagavond sterk tegen AZ, maar moest al snel het hoofd buigen. De Heraclieden kreeg alle hoeken van het eigen veld te zien en waren opgelucht toen de scheidsrechter na negentig minuten bij een 0-3 stand het eindsignaal gaf. John Stegeman toont zich na de nederlaag tegen AZ realistisch.

Babel schiet met scherp en leidt Besiktas naar koppositie

Besiktas is (voor even) weer de koploper van de Turkse Süper Lig. De club uit Istanboel deed vrijdagavond goede zaken in de titelrace door met 0-3 te winnen bij Akhisarspor. Grote man aan zijde van Besiktas was Ryan Babel, die twee van de drie doelpunten voor zijn rekening nam.

Wolfsburg verzuimt afstand te nemen van degradatiezone

VfL Wolfsburg gaat een spannend einde van de competitie tegemoet. De Duitse club slaagde er vrijdagavond niet in om FC Augsburg te verslaan, waardoor de concurrentie zondag weer wat dichterbij kan komen. Voor eigen publiek kwam het Nederlands getinte Wolfsburg niet verder dan een 0-0 gelijkspel.

Belangrijke uitslagen:

Heracles Almelo - AZ 0-3

Fortuna Sittard - FC Den Bosch 2-0

Jong Ajax - FC Emmen 3-2

Helmond Sport - NEC 2-3

Wolfsburg - Augsburg 0-0

Akhisarspor - Besiktas 0-3

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen