Idrissi: "Trainer niet de kans geven om aan mij te twijfelen"

14 april 2018, 08:51   Bijgewerkt: 14 april 2018, 09:10

Tegen PSV zat Oussama Idrissi nog op de bank bij AZ, maar tegen Heracles Almelo had de aanvaller weer een basisplaats. Hij tekende voor de tweede treffer in het met 0-3 gewonnen duel. Idrissi hoopt dan ook dat hij trainer John van den Brom heeft overtuigd.

Idrissi baalde van zijn reserveplaats tegen PSV, maar begrijpt de reden. AZ speelde in de topper namelijk in een 5-3-2-formatie in plaats van 4-3-3. "Als speler wil je altijd spelen, maar dat hoort erbij. Het is ook netjes gecommuniceerd naar mij", legt hij uit aan NH Sport. De aanvaller zorgde tegen Heracles voor de 0-2 door een voorzet van Wout Weghorst binnen te tikken. "Als aanvaller moet je gewoon goals maken. Natuurlijk schiet ik de bal het liefste in de kruising, maar ik ben blij om van waarde te zijn voor het team. We bouwen een stand van 1-0 uit naar 2-0. Dat geeft meer zekerheid."

Voor AZ staat over iets meer dan een week de bekerfinale tegen Feyenoord op het programma. Idrissi hoopt ook dan in de basis te mogen starten. "Ik wil altijd laten zien dat ik erin hoor. Ik wil de lijn doortrekken die ik heb ingezet. Ik ben niet voor niets naar AZ gekomen. Ik moet zorgen dat ik in vorm blijf en dat ik de trainer niet de kans geef om aan mij te twijfelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen