Guardiola: "We kunnen de voorsprong nog weggeven"

14 april 2018, 10:20   Bijgewerkt: 14 april 2018, 10:46

Het lijkt slechts een kwestie van tijd te zijn voordat Manchester City zich tot kampioen in de Premier League gaat kronen. De ploeg van Pep Guardiola heeft een voorsprong van dertien punten op nummer twee Manchester United. Toch houdt de manager een slag om de arm.

Manchester City liet vorige week de eerste kans liggen om kampioen te worden. Er werd met 2-3 verloren van Manchester United. Dit weekeinde volgt een nieuwe kans. City moet zelf winnen van Tottenham Hotspur terwijl Manchester United dan moet verliezen van West Bromwich Albion. "Iedereen zegt als sinds november of december dat we kampioen zien. Volgens de analytici zouden we geen punten meer laten liggen", aldus Guardiola tijdens de persconferentie.

"We kunnen de voorsprong nog weggeven", stelt de manager, die verwacht dat Manchester United City niks cadeau gaat geven. "Mijn gevoel zegt dat ze geen punten meer laten liggen. Ze zijn goed in vorm en zullen de komende zes wedstrijden winnen. Het is een voordeel dat we alles in eigen hand hebben. Maar we hebben in één week drie wedstrijden verloren. Nu moeten we ons focussen op de aankomende duels."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen