Martins Indi vecht tegen degradatie: "Nieuw voor mij"

14 april 2018, 11:35   Bijgewerkt: 14 april 2018, 12:01

Voor Bruno Martins Indi en Stoke City komen er belangrijke weken aan. De ploeg bezet momenteel de voorlaatste plaats in de Premier League en moet dus vrezen voor degradatie. Voor de verdediger een omschakeling na de stijd om de bovenste plekken met Feyenoord en FC Porto.

"De verantwoordelijkheid is ontzettend groot. We willen de supporters en alle mensen bij de club niet in de steek laten", blikt Martins Indi vooruit op de de website van Stoke City. "Deze situatie is nieuw voor mij. Het is heel anders dan strijden om de titel. We moeten nu alles geven en strijden voor deze club. Vorig seizoen speelde ik veel meer voor mezelf omdat ik op huurbasis hier speelde. Dit seizoen is het heel anders en ben ik echt onderdeel van de familie."

De komende tegenstander in de Premier League is West Ham United, dat de veertiende plek bezet. "We weten dat maandag ontzettend belangrijk gaat worden. We gaan om te winnen, we moeten gewoon winnen. Tegen Arsenal en Tottenham was de teamprestatie en inzet goed. We moeten datzelfde niveau zien te bereiken. Maar er zijn nog genoeg verbeteringen mogelijk. We moeten veel vaker scoren om in de laatste weken overwinningen te behalen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen