Zidane baalt van beschuldigingen: "Succes irriteert mensen"

14 april 2018, 14:45   Bijgewerkt: 14 april 2018, 15:02

Real Madrid plaatste zich woensdagavond ten koste van Juventus voor de halve finales van de Champions League. Na afloop werd vooral gesproken over de strafschop die Real in de slotfase kreeg en de rode kaart voor Gianluigi Buffon. Zinedine Zidane is boos dat er over omkoping wordt gesproken.

Juventus kwam op een 0-3 voorsprong, maar door de rake penalty van Cristiano Ronaldo werd het uiteindelijk 1-3. Na afloop werd door sommigen gesproken van 'diefstal'. "Ik vind het niet erg wanneer mensen hun mening geven over de penalty, maar uitspraken over omkoping maken mij boos. Het is duidelijk dat onze successen mensen beginnen te irriteren. Niemand kan de geschiedenis van deze club veranderen. Wat iedereen ook zegt of schrijft, dit zal de beste club ter wereld blijven", reageerde Zidane tijdens een persconferentie op alle commotie.

"Mensen lijken wel geobsedeerd door Real Madrid, maar daar kunnen wij niks aan doen", vervolgt de trainer, die met Real in de halve finales Bayern München treft. "Het enige wat we kunnen doen is ons werk en voor een goede voorbereiding zorgen. Ik verwacht dat Bayern het ons erg moeilijk zal maken, misschien wel moeilijker dan elke andere club dit seizoen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen