Liverpool sluit succesvolle week in stijl af met zege

14 april 2018, 20:22

Liverpool heeft de succesvolle week in stijl afgesloten. De ploeg van Jürgen Klopp won zaterdagavond in eigen huis met 3-0 van Bournemouth. Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum speelden de hele wedstrijd mee bij Liverpool, dat deze week de halve finale van de Champions League bereikte.

De start op Anfield was veelbelovend. Sadio Mané opende de score in de zevende minuut, door in de rebound van zijn eigen kopbal te scoren. Liverpool hield ook telkens de druk op Bournemouth, ook omdat de bezoekers zich beperkten tot verdedigen. Vooral Mohamed Salah was op zoek naar een doelpunt, maar was zaterdagavond wat ongelukkig. Bovendien trof hij ook een goed spelende Nathan Aké.

Liverpool slaagde er niet in om de dominantie om te zetten in doelpunten. Het oogde na rust ook vermoeid, wat met de krachtmetingen met Manchester City in de benen ook goed te verklaren is. Halverwege de tweede helft speelde Aké met vuur. In een duel met Salah ging de Egyptenaar naar de grond. Gelukkig voor Aké wuifde Kavanagh de roep om een penalty weg, want dat had ook zijn tweede gele kaart betekend.

Amper een minuut later kreeg Salah loon naar werken. Zijn zoektocht naar een doelpunt eindigde in een fraaie kopbal over Asmir Begovic heen. Salah nam een voorzet van Alex Oxlade-Chamberlain uit de lucht. Het betekende tevens zijn dertigste (!) Premier League-doelpunt van dit seizoen.

Pas vanaf dat moment besloot Bournemouth van zich af te bijten. Tegelijkertijd verdween de scherpte bij The Reds. Ondanks kansen viel de aansluitingstreffer niet en verdween het laatste beetje spanning door de 3-0 van Roberto Firmino in de 89ste minuut.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen