Sturing: "Spelersgroep heeft de juiste reactie gegeven"

15 april 2018, 09:06   Bijgewerkt: 15 april 2018, 09:20

Edward Sturing kende als interim-trainer van Vitesse een perfecte start. Door met 7-0 te winnen van Sparta Rotterdam boekte Vitesse een recordzege in de Eredivisie. De tijdelijke opvolger van de ontslagen Henk Fraser was na afloop dan ook zeer tevreden.

Onder Sturing boekte Vitesse na vier keer puntenverlies op rij eindelijk weer eens een zege. "De spelersgroep heeft de juiste reactie gegeven. Ze hebben hun verantwoordelijkheid genomen", aldus de interim-trainer in gesprek met De Gelderlander. "We eindigen een heel vervelende week nu met een positief gevoel. ,Als je de coach verliest, geeft dat een heel vervelend gevoel. Ook als assistent had ik daar mijn verantwoordelijkheid. Je wil toch de trainer naar het einde van het seizoen brengen. Dat is niet gelukt en dat is vervelend."

Door de monsterzege stijgt Vitesse naar plek zes in de Eredivisie en doet de club nog altijd mee in de strijd om de play-offs voor Europees voetbal. "De drie punten zijn zeer waardevol. We zaten de afgelopen weken een beetje in een vrije val. Maar we moeten nu niet gaan overdrijven. We hebben het zeker goed gedaan, maar we hebben nog niks. Dit is vooral een heel goede stap richting de play-offs", bleef Sturing realistisch.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen