Vreven over toekomst: "Als we degraderen heb ik gefaald"

15 april 2018, 15:13

NAC Breda verloor zondagmiddag met 1-2 in de burenruzie tegen Willem II. Daardoor speelde de ploeg uit Tilburg zich nagenoegen veilig terwijl NAC nog altijd naar onderen moet kijken. Trainer Stijn Vreven liet na afloop weten vooral te balen van de tegendoelpunten.

Vreven was niet heel tevreden over NAC en liet daar na afloop bij FOX Sports ook geen onduidelijkheid over bestaan. "Ik vond het echt een non-wedstrijd van onze kant. Heel het team speelde eigenlijk onder het niveau. De spelers wisten het belang van deze wedstrijd, ik denk niet dat het onwil is. De tegendoelpunten vallen uit standaardsituaties en door individuele fouten. Onze tegengoals komen in het rijtje comedy capers", stelde de trainer.

Volgens Vreven is de oorzaak van het grillige spel bij NAC vooral de wisselvalligheid van (jonge) spelers. "Maar dat zijn allemaal excuses, we hadden er als team en als coach moeten staan. Dat hebben we niet gedaan", steekt hij de hand deels in eigen boezem. "Wij moeten het hebben van voetballend vermogen. Als dat niet lukt in een wedstrijd hebben we een groot probleem. Het zal lastig worden de komende wedstrijden, maar dat wisten we van tevoren."

Vreven ging ook nog in op de vraag of hij volgend seizoen nog trainer van NAC is. "Daar gaan we het pas over hebben als we ons veilig hebben gespeeld. Dat kan pas op de laatste speeldag zijn. Als we degraderen dan heb ik sowieso gefaald en is er geen basis om verder te gaan", klonk het duidelijk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen