Van Persie trefzeker: "Prachtige bal van Van Beek"

15 april 2018, 16:41   Bijgewerkt: 15 april 2018, 16:54

Feyenoord boekte zondagmiddag een 3-1 overwinning op FC Utrecht. Robin van Persie was goed voor de 2-1 en maakte daarmee zijn vijfde doelpunt in tien competitiewedstrijden. De routinier had na afloop vooral complimenten over voor zijn ploeggenoten.

Van Persie scoorde vlak voor rust op mooie wijze. "Het was een prachtige bal van Sven van Beek, hij legde hem precies mooi in de loop. Het enige dat ik moest doen, was de bal goed meenemen, pasjes tellen en schieten. Dat ging goed, volgens mij. Als je dan niet goed uitkomt met de stappen, mis je hem negen van de tien keer. Daar moet je een beetje geluk bij hebben", zei hij na afloop tegen FOX Sports.

"Ik kreeg drie of vier passes door het midden, die waren fantastisch in de loop. Het liefst krijg ik natuurlijk zes of zeven keer zo'n bal, maar drie of vier is ook al hartstikke goed", aldus de spits, die zich nu gaat richten op het bekerduel met AZ en het competitieduel met Willem II. "Ik weet nog niet of ik ook tegen AZ start. We spelen eerst nog tegen Willem II. We zullen het de komende dagen zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen