PSG herovert kampioenschap met monsterzege op AS Monaco

15 april 2018, 22:58

Paris Saint-Germain heeft zich zondag op indrukwekkende wijze tot kampioen van Frankrijk gekroond. De sterformatie, die vorige seizoen de titel nog aan AS Monaco moest laten, zette zondag de laatste stap naar de titel door hardhandig af te rekenen met nummer twee Monaco. Mede dankzij vier goals voor ruist werd er met 7-1 gewonnen.

Zonder Neymar kwam PSG stormachtig uit de startblokken tegen Monaco. Tussen de 14e en de 28ste minuut vielen er maar liefst vier doelpunten, die gemaakt werden door Giovanni Le Celso (twee), Edinson Cavani en Angel Di Maria. PSG leek daardoor op weg naar een absolute monsterscore, maar Monaco-uitblinker Rony Lopes deed nog voor rust iets terug door de 4-1 te maken. ??Dat was uiteraard niet veel meer dan een doekje voor het bloeden.

Di Maria maakte het een kwartier naar rust nog wat erger door de 5-1 op de borden te zetten. Het kampioensfeest kon daardoor al vroeg gevierd worden door de fans en het werd zelfs nog erger voor Monaco. Uit een corner werkte Radamel Falcao de bal een kwartier voor tijd achter zijn eigen doelman. Invaller Julian Draxler deed met de 7-1 ook nog een duit in het zakje.

Het gat tussen kampioen PSG, dat de vijfde titel in zes jaar viert, en Monaco is nu zeventien punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen