Van Persie over toekomst in Kuip: "Gaan sowieso zitten"

16 april 2018, 10:10

Robin van Persie keerde afgelopen winter terug bij Feyenoord, de club die hij medio 2004 verruilde voor Arsenal. Of de 34-jarige aanvaller na de zomer nog steeds in De Kuip speelt, is nog niet zeker. Er is een mogelijkheid dat beide partijen na het seizoen uit elkaar gaan.

"Die mogelijkheid is er. Die is van beide kanten, dus we gaan sowieso zitten", aldus Van Persie tegenover RTV Rijnmond. "We gaan kijken of Feyenoord het nog leuk vindt en of ik het nog leuk vind. Vanuit die gedachte gaan we heel relaxed kijken wat ik nou wil en wat Feyenoord precies wil. Dus dat klopt wel, dat is van tevoren afgesproken. Ik vind het tot nu toe hartstikke leuk, ik geniet ervan met de jongens. Ik geniet van de trainingen en de dagelijkse humor. De trainingen zijn goed, de wedstrijden zijn ook gewoon goed."

"Af en toe hoor je wel eens geluiden, die zijn iets negatiever. Maar eerlijk gezegd deel ik die mening niet. Want ook in Turkije en Engeland is het niet allemaal fantastisch", vervolgt Van Persie. "Daar zijn dingen soms ook gewoon een struggle, daar gaat het ook niet perfect. Dus in dat opzicht; ik heb het in het algemeen goed naar mijn zin en we gaan gewoon kijken hoe het er over een paar weken voorstaat aan beide kanten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen