Bertrams blundert in derby: "De grootste nachtmerrie"

16 april 2018, 11:36

Uitgerekend in de derby en tegen zijn oude club Willem II ging Nigel Bertrams zondag in de fout. Daarmee leidde de doelman een 1-2 nederlaag van zijn club NAC Breda in voor eigen publiek in het Rat Verlegh Stadion.

Bertrams was nochtans aan een redelijk seizoen bezig bij NAC. "In deze wedstrijd dan zo'n fout maken, op zo'n moment, is de grootste nachtmerrie die me kan overkomen", zegt hij tegen BN De Stem. Bertrams beschrijft de 0-1: "Een voorzet wordt aangeraakt. Ik wil uitkomen, er zit een lelijke spin (effect, red.) aan de bal, ik kom te laat, time verkeerd, de bal gaat langs mij heen en belandt in het doel. Natuurlijk is het een fout. Dit mag niet gebeuren, hoewel het een klotebal is."

Door het verlies tegen Willem II is NAC nog altijd niet veilig. Het staat vier punten boven de nacompetitiestreep. De promovendus pakt opvallend weinig punten tegen haar concurrenten. Bertrams: "We hebben het puur aan onszelf te wijten dat we nog niet veilig zijn. Vandaag lag het ook aan mij. Ik weet goed wat ik fout deed. Ik hou er niet van als mensen zeggen: volgende keer beter, Nigel. Ik heb liever geen medelijden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen