Groenendijk gaat met ADO voor deelname aan play-offs

16 april 2018, 15:24

ADO Den Haag is met nog drie duels te gaan volop in de race om de play-offs om Europees voetbal. De Haagse club kan dinsdag een nieuwe stap zetten. Het gaat dan op bezoek bij concurrent sc Heerenveen.

"Als we iets willen, zullen we PEC Zwolle, Heerenveen of Vitesse moeten inhalen. Dan hebben we ons waarschijnlijk gekwalificeerd", aldus ADO-coach Alfons Groenendijk op de clubwebsite. "Bij een gelijkspel of minder in Friesland is het zeker nog niet voorbij. Zeker aangezien de concurrenten deze weken ook wat punten laten liggen. Ik verwacht dat Heerenveen en ADO Den Haag aan elkaar gewaagd zullen zijn. Het benutten van de kansen wordt cruciaal en daarbij heb je natuurlijk ook wat geluk nodig."

Groenendijk vindt het prachtig dat ADO zich in deze fase van het seizoen nog kan en mag meten met dit soort clubs. "Het betekent dat we meedoen. Het leeft ook. Het stadion zat vol en tegen PSV gaat het ook weer die kant op. Het is prachtig dat we nog ergens om spelen. Dat is een mooi compliment voor de jongens. Er is echt wel iets gebeurd bij ADO Den Haag. De club is in opwaartse richting", besluit Groenendijk, die dit seizoen overigens niet meer op Ricardo Kishna (knieblessure) rekent. Sheraldo Becker en Tyronne Ebuehi zijn vraagtekens voor het treffen met Heerenveen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen