Officieel: Feyenoord stelt Van den Berg aan bij beloftenploeg

16 april 2018, 22:42

Peter van den Berg en Ulrich van Gobbel vormen volgend seizoen de technische staf van de beloftenploeg van Feyenoord. De aanstelling zat al in de pijplijn en is maandagavond officieel bevestigd door de Rotterdammers. De zelfstandige beloftenploeg gaat vanaf volgend seizoen meedoen aan de Reservecompetitie.

Van den Berg was in het verleden jeugdtrainer en assistent bij Sparta. Bij RKC Waalwijk stond hij op eigen benen. "Het is mooi om straks een bijdrage te kunnen leveren aan een elftal dat jeugdspelers een extra kans biedt om zich bij Feyenoord door te ontwikkelen", reageert Van den Berg op de website van Feyenoord.

De oefenmeester vervolgt: "Als jeugdtrainer heb ik eerder al ervaren dat het dankbaar werk is om spelers te ondersteunen in hun doel de A-selectie te halen. Van huis uit heb ik een Feyenoord achtergrond en ik heb zelfs nog een jaar voor de club mogen spelen. Dat alles maakt het alleen maar nog mooier dat ik hier nu ook als trainer aan de slag ga."

Van Gobbel komt over van Feyenoord Onder 19 jaar. "Met dit elftal bieden we spelers een podium en de kans om zich langer door te ontwikkelen, om hopelijk vervolgens de stap te kunnen maken naar de A-selectie", aldus technisch directeur Martin van Geel. "De afgelopen jaren boden we spelers die kans vooral door ze te verhuren aan clubs uit de Eredivisie en de Jupiler League."

Met de installatie van een zelfstandige beloftenploeg heft de club Feyenoord onder 18 jaar op. Zo wil Feyenoord ruimte creëren op Varkenoord voor trainingen van het beloftenteam.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen