Gisteren gemist: NEC verliest, bizar moment in Duitsland

17 april 2018, 00:30   Bijgewerkt: 16 april 2018, 23:32

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 16 april.

Jong Ajax klopt NEC en brengt Fortuna weer op promotiekoers

Lachende gezichten bij Fortuna Sittard, want NEC heeft maandagavond de replay tegen Jong Ajax verloren (1-0). Met twee wedstrijden voor de boeg stevenen de Amsterdammers af op een historische titel en is Fortuna Sittard terug op promotiekoers. NEC moet zich voorzichtig gaan voorbereiden op de play-offs.

Arbiter haalt Mainz en Freiburg uit kleedkamer voor penalty

FSV Mainz - SC Freiburg (2-0) gaat de hele wereld over. De teams werden bij rust uit de kleedkamers gehaald, omdat de arbiter na ingrijpen van de VAR toch een penalty voor een handsbal besloot te geven aan Mainz. De strafschop werd benut door Pablo De Blasis, die in de tweede helft de wedstrijd met zijn tweede doelpunt besliste.

Alflen gaat na tweeënhalf jaar Heracles aan de slag in Helmond

Rob Alflen gaat weer aan de slag als hoofdtrainer. De huidige assistent-trainer van Heracles Almelo is vanaf het nieuwe seizoen eindverantwoordelijke bij Helmond Sport. Hij heeft een tweejarig contract getekend, meldt de Jupiler League-club via de officiële kanalen. In het verleden was de 49-jarige Alflen ook hoofdtrainer van FC Utrecht.

NAC Breda vreest dat seizoen van Ambrose voorbij is

NAC Breda vreest dat het seizoen voor Thierry Ambrose voorbij is. De club laat weten dat de aanvaller een knieblessure heeft. Na de eerste onderzoeken moet de exacte ernst nog duidelijk worden. Maar NAC vermoedt dit seizoen niet meer over de 21-jarige huurling van Manchester City te kunnen beschikken.

Officieel: Feyenoord stelt Van den Berg aan bij beloftenploeg

Peter van den Berg en Ulrich van Gobbel vormen volgend seizoen de technische staf van de beloftenploeg van Feyenoord. De aanstelling zat al in de pijplijn en is maandagavond officieel bevestigd door de Rotterdammers. De zelfstandige beloftenploeg gaat vanaf volgend seizoen meedoen aan de Reservecompetitie.

Belangrijke uitslagen:

Jong Ajax - NEC 1-0

West Ham United - Stoke City 1-1

Mainz - SC Freiburg 2-0

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen