Klopp zeer tevreden na 'zeer intense' veertien dagen bij Liverpool

17 april 2018, 08:54

In de laatste veertien dagen speelde Liverpool vier zware wedstrijden. Daarin plaatste het zich onder meer voor de halve finale van de Champions League én versloeg het Bournemouth met ruime cijfers (3-0) in de Premier League. Nu de selectie van Jürgen Klopp even een midweek kan bijkomen - komend weekend wacht pas weer een wedstrijd, blikt de coach terug op de drukke periode. "De stemming is positief in Liverpool", aldus de manager.

"We hadden een wandeling door de stad, dat doen we altijd als we in het hotel zijn, en het voelde al een soort parade. Mensen klapten in hun handen, schreeuwden 'goed gedaan', en we moesten zelfs nog tegen Bournemouth spelen", vertelt de coach op de clubsite. "We weten dat het goed was, maar de volgende wedstrijd moet ook weer goed zijn. Dat is het moeilijkste, maar de jongens hebben het goed gedaan."

Het duel met Nathan Ake en consorten werd met 3-0 gewonnen. Klopp: "Het waren een zeer intense veertien dagen, maar ik ben enorm tevreden. Wat mijn spelers tegen Bournemouth deden, was echt uitzonderlijk na zo'n programma."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen