Stegeman wil een gekrenkt Heracles Almelo zien op Kralingen

17 april 2018, 15:17

Heracles Almelo-trainer John Stegeman verwacht dat zijn ploeg een goede redactie geeft op de forse nederlaag van afgelopen weekend tegen AZ (0-3). De trainer wil de laatste drie duels onder zijn leiding goed afsluiten in Almelo, te beginnen tegen de directe concurrent Excelsior. Beide ploegen hebben nog een kleine kans op het bereiken van de play-offs.

"Ik was ontevreden over onze wedstrijd tegen AZ van afgelopen weekend. Het voelde op een gegeven moment machteloos en dat is heel vervelend", aldus de trainer op clubsite. "AZ was een maatje te groot, al moet ik zeggen dat we het de eerste twintig á 25 minuten prima deden. Ik hoop dat we woensdag sportieve revanche kunnen nemen voor de nederlaag tegen AZ."

Hoewel Stegeman het, net als eerder dit seizoen, niet over de play-offs wilde hebben, is er volgens hem nog genoeg om voor te spelen. Stegeman: "De spelers moeten zich realiseren dat er nog veel op het spel staat. We kunnen er nog drie winnen, er zijn dus nog negen punten te verdelen en het gaat ook om de eer. Je bent sporter geworden om elke wedstrijd te willen winnen. Ik kan me voorstellen dat de spelers enigszins gekrenkt zijn na het duel met AZ, dat moeten we tegen Excelsior omzetten. Het gaat erom hoe wij het doen en als we dat maximaal doen hebben we altijd kans op een goed resultaat."

Op Kralingen is bijna iedereen van Heracles beschikbaar voor Stegeman. Alleen de langdurig geblesseerde Jeff Hardeveld (knie) en Lerin Duarte (onderbeen) zijn niet beschikbaar voor de Almeloërs.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen