Willem II-trainer Robbemond vol vertrouwen richting Feyenoord

17 april 2018, 15:36

Willem II heeft er vertrouwen in dat ze Feyenoord in aanloop naar de bekerfinale een pootje kunnen lichten in de Eredivisie. Na de gewonnen derby met NAC Breda (1-2) heeft trainer Reinier Robbemond goede hoop op een stunt in Tilburg.

"Of Giovanni van Bronckhorst nou jongens die niet vaak spelen een kans geeft of toch met de 'grote namen' begint: het maakt ons niet veel uit. Wij hebben veel vertrouwen en energie en willen graag de goede lijn van de laatste weken doortrekken", blikte hij vooruit op de clubsite. Ook keek hij nog even terug naar de gewonnen derby van afgelopen weekend: "We zijn zondag met een supergevoel hier teruggekeerd. De ontvangst door de supporters was fantastisch. De euforie was mooi om te zien."

Het was al de derde overwinning onder leiding van Robbemond, die bovendien met de terugkeer van Darryl Lachman weer meer keuzes heeft achterin. "Jop van der Linden viel tegen NAC goed in, Giliano Wijnaldum heeft het goed gedaan, Freek Heerkens liet in Breda weer zien op meerdere posities uit de voeten te kunnen. We hebben gelukkig weer wat meer keuze dan de afgelopen twee weken." Alleen Fernando Lewis (knie) en Mo El Hankouri (schaambeen) ontbreken nog.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen