Buitenland: Eintracht weer naar bekerfinale, winst United

18 april 2018, 22:53

Voor het tweede seizoen op rij staat Eintracht Frankfurt in de Duitse bekerfinale. De lastige halve finale tegen Schalke 04 werd afgesloten met een 0-1 zege dankzij een prachtig doelpunt in de slotfase. In de finale wacht een ontmoeting met Bayern München, dat dinsdag van Bayer Leverkusen won.

Eintracht verloor vorig seizoen de bekerfinale van Borussia Dortmund, maar mag nu dus op herhaling. Het enige doelpunt werd gemaakt door Luka Jovic, die prachtig met de hak doeltrof uit een corner van Jonathan De Guzman. Schalke zette vervolgens het offensief in en kreeg hulp van Frankfurt, dat door een rode kaart van Gelson Fernandes met tien man verder moest. Toch sleepte de Bundesliga-middenmoter de zege in de negentig minuten plus zes minuten blessuretijd uit het vuur. Bij de bezoekers was Jetro Willems basisspeler en hij mag zich dus moet zijn ploeg gaan opmaken voor een trip naar Berlijn. 

United simpel langs Bournemouth

José Mourinho had zijn elftal op meerdere plaatsen gewijzigd, maar dat deerde de ploeg niet tegen Bournemouth. Er werd simpel met 0-2 gewonnen, waardoor de kater van de verrassende nederlaag van zondag tegen West Bromwich Albion aardig is weggespoeld. De score werd vanavond geopend door Chris Smalling, die voor de derde keer op rij scoorde in een uitwedstrijd. Romelu Lukaku besliste de wedstrijd in het tweede bedrijf op aangeven van Paul Pogba: 0-2. Noemenswaardig is overigens dat Daley Blind als invaller eindelijk weer eens minuten mocht maken bij de topclub.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen