Schlemiel De Wijs: "Dit had mij nooit mogen overkomen"

19 april 2018, 09:48

Tot ongeloof van het aanwezige publiek op Woudestein gaf Excelsior woendagavond in de slotfase van de wedstrijd een zeker lijkende overwinning weg tegen Heracles Almelo. Toen de blessuretijd inging stond de thuisploeg nog met 2-0 voor tegen de tien Heraclieden, maar de voorsprong werd alsnog weggegeven. Schlemiel aan Excelsior-zijde werd Jordy de Wijs, die een hoofdrol speelde bij de late gelijkmaker.

Met nog een paar tellen op de klok leed De Wijs balverlies op de eigen helft. In een poging zijn fout te herstellen, liep hij in het strafschopgebied Jaroslav Navratil onderuit." Je kunt je afvragen of de overtreding wel binnen het strafschopgebied was gemaakt, maar eerlijk gezegd mag ik het daar niet op gooien. Dit had mij nooit mogen overkomen. Natuurlijk, we kregen veel kansen, hadden met 4-0 kunnen winnen, maar ik neem dit mezelf kwalijk", treurt De Wijs in gesprek met het Brabants Dagblad.

De strafschop die volgde op de overtreding van De Wijs werd benut door Jamiro Monteiro, die daarmee de 2-2 op het scorebord zette. Excelsior kan door het gelijkspel plaatsing voor de play-offs bijna uit het hoofd zetten. "Nou, we hebben nog een paar mooie wedstrijden te gaan. We moeten er alles aan doen om er nog wat leuks van te maken. Maar nu eerst een vrij weekend. Helaas."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen