Molenaar: "Verstand zegt dat we blij moeten zijn met een punt"

19 april 2018, 10:27

Robert Molenaar stapte met de teleurstelling in zijn lijf van het veld, maar kan achteraf leven met een punt voor Roda JC uit het duel met kampioen PSV (1-1). De Eindhovenaren tekenden pas in de 86ste minuut voor de gelijkmaker.

"We hebben drie punten in handen gehad", zegt Molenaar tegen 1Limburg. "Het verstand zegt ook dat we blij moeten zijn met een punt. De ziel zegt: waren het er maar drie geweest."

De 2-2 van PSV hing in het laatste kwartier al een tijd in de lucht. Voor Roda was het in die fase overleven. "Absoluut", erkent de trainer van de Limburgers. "We konden te weinig druk op de bal zetten, kwamen te weinig in duels en stapten ook te weinig als winnaar uit die duels. Dan blijf je achteruitlopen."

Roda kan in de degradatiestrijd ieder puntje goed gebruiken. De nummer zestien heeft evenveel punten (27) als Sparta, hekkensluiter FC Twente volgt op vier punten. In de laatste twee wedstrijden heeft Roda de mogelijkheid nog om de veilige plaatsen te bereiken. Het gat met NAC Breda is maar drie punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen