Robbemond hoopt zich te hebben bewezen: "Het is aan de club"

19 april 2018, 11:43

Als het aan Reinier Robbemond ligt, staat hij ook volgend seizoen aan het roer bij Willem II. De 46-jarige trainer zwaait sinds het vertrek van Erwin van de Looi met de scepter in Tilburg. Aan de club heeft hij bekendgemaakt dat hij ook volgend jaar voor de groep wil staan.

Onder Robbemond pakte Willem II tien punten in zes wedstrijden, waardoor de Tilburgers zijn verzekerd van nog een seizoen Eredivisie. "We zijn al een tijdje onderweg. Het is wel duidelijk hoe ik werk en hoe ik in elkaar zit. De club moet daar een oordeel over vellen. Als ze voor mij gaan is dat prima, maar als ze voor een ander kiezen, dan is dat de keuze van de club", stelt Robbemond voor de camera's van FOX Sports.

Robbemond heeft de club in elk geval kenbaar gemaakt dat de afgelopen weken naar meer hebben gesmaakt. "Ik heb aangegeven wat mijn ambitie is. Joris (Mathijsen, technisch directeur, red.) is degene die daarover de beslissing neemt. Mijn verhaal is duidelijk, dus nu is het aan de club", besluit de coach van de Tilburgers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen