Fortuna speelt 'thuisduel' op bezoek bij Jong Utrecht

19 april 2018, 16:27

Fortuna Sittard kan vrijdagavond promotie naar de Eredivisie al realiseren in de Jupiler League, als achtervolger NEC onderuit gaat en het zelf wint op bezoek bij Jong FC Utrecht. Hoewel het duel ín de Domstad op het programma staat, wordt de ploeg van Kevin Hofland gesteund door de meeste supporters aldaar. Dus is aanvoerder Perr Schuurs vol vertrouwen in een goede afloop.

"Het wordt in Utrecht een heel andere wedstrijd dan normaal. Er gaan meer dan twintig supportersbussen die kant op. Dan zie je wat het belang is voor iedereen", vertelt de captain tegenover De Limburger. "Wij moeten nu realiseren wat iedereen met een Fortuna-hart zo graag wil. We hebben honderd procent vertrouwen in een goede afloop. Een droom kan uitkomen."

Dat is mede omdat Jong Ajax afgelopen weekend won van NEC. Schuurs bekeek het duel met meerdere selectie-spelers. "Natuurlijk juichten we toen Ajax scoorde. Nu is het aan ons om het af te maken." Dat moet Fortuna wel doen zonder drie spelers die de rest van dit seizoen uitgeschakeld zijn: Gavin Vlijter, Djibril Dianessy en Jorrit Smeets.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen