Lieftink: "Na zo'n avond hoef je me geen felicitaties te geven"

19 april 2018, 17:37

Elmo Lieftink is een van de uitblinkers bij Willem II de laatste weken, mede dankzij hem zetten de Tilburgers de weg omhoog in en kon het ondanks de forse nederlaag tegen Feyenoord handhaving 'vieren'. Dat laatste ging overigens voor de middenvelder niet op, hij kon het verlies (1-5) niet zomaar vergeten.

"Na zo'n avond hoef je me geen felicitaties meer te geven", vertelt hij op de clubsite over de remise van Roda JC. "Het enige positieve is dat we zo goed als zeker veilig zijn (in theorie kan het nog fout gaan, red.). Van tevoren waren we daarvan op de hoogte, maar wat we vervolgens hebben laten zien was ondermaats."

En dat terwijl Feyenoord toch flink wat spelers spaarde voor de bekerfinale tegen AZ van komend weekend. Lieftink: "Feyenoord heeft een brede selectie. We wisten dat we sowieso een moeilijke avond zouden krijgen. Maar de goals vielen vanavond ook wel erg makkelijk. We hebben het aan onszelf te wijten dat Feyenoord zo vrij kon voetballen. Er had zeker meer in gezeten."

Ondanks het verlies kan Lieftink wel tevreden zijn met zijn eigen spel en ontwikkeling. "Ik ben fit, blessurevrij en speel met vertrouwen. Bovendien sta ik op mijn favoriete positie op een middenveld dat ook lekker speelt. Het is fijn voetballen in dit team."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen