De Graafschap en Telstar drie keer tegen elkaar in korte tijd

19 april 2018, 18:00

De Graafschap en sc Telstar staan over drie weken tegenover elkaar in de tweede ronde van de play-offs: dat is al bekend. Dus is het duel van vrijdagavond in de reguliere Jupiler League, dat ook tussen beide ploegen gaat, extra beladen. Trainer Henk de Jong gaat weinig rekening houden met de ontmoeting over veertien dagen.

"Het gaat om plek drie (zonder de Jong-teams), de periodetitel (die vijftigduizend euro oplevert) en wie als eerste uit of thuis speelt in de nacompetitie. Wij willen als derde eindigen, want dat is niet zo vaak gebeurd de laatste jaren", aldus de coach op de clubsite van De Superboeren. "Dat is goed voor de club, voor de binding en ook voor de seizoenkaarten richting volgend seizoen, waar we ook spelen. Dat kan overal zijn."

Ook trainer Mike Snoei houdt nog niet zo veel rekening met het duel in de nacompetitie. "We willen ons meten met De Graafschap en willen in de Jupiler League graag zo hoog mogelijk eindigen. Er valt nog wel wat te halen." Bovendien willen we scherp richting de play-offs, dat kan niet door te temperen." ??

Wie van Telstar en De Graafschap het hoogste eindigt, heeft tijdens de komende twee ontmoetingen na de reguliere competitie het thuisvoordeel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen