Lijnders gelooft niet dat NEC aanvallender kan spelen in titelstrijd

19 april 2018, 19:06

NEC-trainer Pepijn Lijnders baalt enorm dat zijn ploeg afhankelijk is van het resultaat van Fortuna Sittard om alsnog reechtstreekse promotie af te dwingen naar de Eredivisie. De coach wil hoe dan ook zorgen dat er komende vrijdag nog geen beslissing valt: dan moet het zelf winnen van Jong AZ. 

"We moeten afwachten wat er in Utrecht gebeurt. De Jupiler League heeft wel voor veel verrassingen gezorgd de laatste tijd", blijft de trainer hoopvol tegenover Omroep Gelderland. "We moeten ook niks weggeven, we moeten in eerste instantie goed staan. En dan de tegenstander vastzetten, zodat je ze continu kunt vastzetten. En dan doordekken over het hele veld. Dat is de sleutel in deze competitie."

Het doelsaldo (+2 in het voordeel van de Limburgers momenteel) kan ook nog doorslaggevend worden in de promotiestrijd. Lijnders denkt niet dat NEC daarom veel aanvallender moet gaan spelen. "We spelen met twee achterin en met backs die eigenlijk als buitenspelers spelen. We weten niet waar Jong AZ mee komt, maar wij willen hier de baas zijn. En uit ook. We zijn soms alleen niet klinisch genoeg", aldus de coach, die vertrouwen heeft in een goede afloop.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen