Van der Sar wil rust bij Ajax: "Erik blijft coach, ik directeur"

19 april 2018, 20:51   Bijgewerkt: 19 april 2018, 20:57

Edwin van der Sar wil de rust terugkrijgen binnen Ajax. Na veel onrust in de afgelopen dagen roept de algemeen directeur op om de rust terug te krijgen in Amsterdam. Volgens hem is er geen sprake van een vertrek van hemzelf ofwel trainer Erik ten Hag.

"Erik blijft trainer en ik directeur", verzekert hij tegenover de NOS over de huidige situatie van Ajax. "Het is zeker pijnlijk dat we vier jaar geen prijs hebben gewonnen. Het zijn rotte periodes." Mede daarom kwam de [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/331584/interne-kritiek-op-van-der-sar-erg-fors-beoordelingsgesprek-volgt/,_blank,kritiek] op de afgelopen dagen: fans eisten het vertrek van Edwin van der Sar.

Dat was vanwege het feit dat hij zijn toekomst had verbonden aan Ten Hag. En zijn aanstelling valt vooralsnog tegen, vindt ook de directeur. "Op dit moment hebben we met Ten Hag niet de aansluiting naar PSV gevonden waarop we hoopten. We hebben tot nu toe onvoldoende ontwikkeling gezien op het veld."

Tot een ontslag hoeft dat dus nog niet te leiden, al weet Van der Sar zelf ook dat hij beter kan. "Op sommige vlakken had ik daadkrachtiger kunnen zijn. Dat moet verbeteren. Maar door schade en schande wordt men wijs." Op dit moment heeft hij maar één advies: "Stabiliteit en rust zouden je vooruit moeten brengen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen