De Jong baalt van de tweede helft van Utrecht: "Waren slordig"

19 april 2018, 22:13

Jean-Paul de Jong kon na de remise tegen FC Groningen onmogelijk tevreden zijn met wat zijn ploeg in eigen huis bracht tegen de noorderlingen (1-1). Vooral in de tweede helft was de coach ontevreden over het spelbeeld. "We waren slordig aan de bal en voorin hadden we moeite om gebruik te maken van de ruimtes die ontstonden."

Dat analyseerde de trainer op de clubsite over de tweede helft van FC Utrecht, waarin het een 1-0 voorsprong nog weggaf. Op voor- en achterhand geen goed resultaat. De Jong: "Wij gingen voor de drie punten om ons te positioneren voor plek vijf. Ik denk dat ik dan in de eerste helft moet constateren dat wij na de 1-0 helaas niet, met de mogelijkheden die we hebben gekregen, de 2-0 hebben gemaakt."

In de eindfase waren er nog wel kansen op een tweede treffer van Utrecht. "Op het eind hebben we getracht om voor de overwinning te gaan, maar daar zat niks in. Nu hebben we een punt overgehouden. Dat betekent dat we met de voorsprong die we nu hebben, het zelf in handen hebben om de vijfde plek veilig te stellen." Nummer zes Heerenveen volgt op vier punten afstand, met nog twee duels te spelen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen