Overmars: "Het gaat Ten Hag ook lukken, met onze steun"

20 april 2018, 08:04

Marc Overmars heeft er alle vertrouwen in dat Erik ten Hag Ajax weer op de rails krijgt. De directeur spelerszaken benadrukt dat de trainer de tijd krijg zijn eigen elftal te bouwen. Overmars zelf probeert de meeste belangrijke spelers aan boord te houden, maar acht de kans op een vertrek van Hakim Ziyech reëel.

"Het gaat Erik ook lukken,met onze steun", zegt Overmars tegen FOX Sports. "We kijken naar de lange termijn, en daar hebben we geloof in met Erik. Ik sta daar voor honderd procent achter en we krijgen het ook wel weer op de rit." Voor de directeur is het de taak om in het nieuwe seizoen een zo'n compleet mogelijk team samen te stellen. "Een paar hele grote clubs zit achter een aantal spelers aan", doelt Overmars op onder meer Andre Onana, Matthijs de Ligt en Donny van de Beek.

Maar Ajax wil met hen ook volgend seizoen voor de titel gaan. "Ons antwoord is ook duidelijk: we willen niet dat deze jongens vertrekken. Ik durf ook te zeggen dat de jongens, die we willen houden, aan boord blijven." Ziyech hoort in principe niet tot dat rijtje. Hij maakte zijn vertrekwens al duidelijk. "We moeten reëel zijn, hij is een van de kanshebber die de stap wil maken. Na zes jaar Nederland snap ik zijn gedachte ook zeker. We moeten het gaan zien. De juiste club moet komen, en het bedrag moet ook goed zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen