Gio: "Meedoen om titel en prijzen pakken is mijn drive"

20 april 2018, 08:18

Giovanni van Bronckhorst behoort tot de meest succesvolle Feyenoord-trainers, zeker als hij zondag de KNVB Beker wint. Onder zijn leiding won de club al de landstitel, de beker en de Johan Cruijff Schaal. "Ik wil het hoogste. Dat is jaarlijks écht meedoen om de landstitel, prijzen pakken. Daar zit mijn drive", zegt Van Bronckhorst.

"Of ik Feyenoord in drie jaar naar mijn hand heb kunnen zetten? Dat denk ik wel, anders sta je niet na drie jaar met drie prijzen in handen plus een mooie kans op prijs nummer vier", aldus Van Bronckhorst in het Algemeen Dagblad. "Je hebt als trainer de organisatie die je neerzet binnen de mogelijkheden van de club. Je hebt de mindset die je bij spelers probeert te ontwikkelen. Je hebt de verschillende karakters van de spelers waarmee je moet omgaan. Maar alles wat je doet en ontwikkelt, doe je alleen omdat je prijzen wilt winnen. Dat heeft Feyenoord tot op heden gedaan, dat wil ik graag volhouden."

De Feyenoord-leiding stelde Van Bronckhorst in 2015 met een duidelijk doel aan. Hij weer prijzen gaan pakken met de Rotterdammers. Ook al was het dit seizoen allemaal minder, Gio kan ook dit seizoen wéér afsluiten met zilverwaar. "Of ik het zelf eigenlijk ambieer, een Arsène Wenger-achtige rol bij Feyenoord? Dat ik hier nog vijf, zes jaar blijf? Ik heb het heel erg naar mijn zin bij Feyenoord. En als iets goed is, is het goed. Kijk, ook ik kan niet in een glazen bol kijken. Dus hoe lang het nog duurt, weet ik niet. Maar ik ben happy, ga dagelijks met plezier naar de club."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen