Troupée is ontevreden: "Dit kan zeker niet nog een jaar"

20 april 2018, 13:16

Giovanni Troupée past voor nog een seizoen als deze. De twintigjarige rechtsback van FC Utrecht raakte zijn basisplaats kwijt. Ook onder Jean-Paul de Jong is zijn situatie amper veranderd. Hoe anders was dat vorig seizoen, toen hij werd uitgeroepen tot speler van het jaar.

Troupée moet dit seizoen Sean Klaiber voor zich dulden. "Dit kan zeker niet nog een jaar", zegt de verdediger tegen het Algemeen Dagblad. "Ik ben zeker niet tevreden. Ik wil voetballen, ben nog jong. Vorig jaar heb ik alles gespeeld, dit jaar is dat er helaas niet van gekomen. Ik ben zeker niet blij met deze situatie en hoop dat het verandert."

Donderdag tegen FC Groningen (1-1) mocht hij starten. Het was zijn eerste basisplaats sinds eind januari tegen Ajax. "Het is jammer dat je er dan alsnog weer naast wordt gezet. Nu zat ik er weer dicht tegenaan en hoorde ik van de trainer dat ik goed bezig was en zou gaan spelen. Tegen ADO Den Haag viel ik al in met een assist, ik was goed op weg om mezelf weer in de basis te spelen."

Volgend seizoen wil Troupée weer veelvuldig aan spelen toekomen. "Honderd procent. We gaan kijken waar het op uitkomt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen