Kuyt heeft 'heel veel vertrouwen' in Feyenoord richting bekerfinale

20 april 2018, 19:24   Bijgewerkt: 20 april 2018, 19:41

Dirk Kuyt heeft heel veel vertrouwen in het Feyenoord van dit moment. De voormalig captain van de Rotterdammers denkt dat de ploeg van Giovanni van Bronckhorst op het juiste moment in vorm is geraakt voor de KNVB bekerfinale tegen AZ. Hij ziet dan ook kansen voor zondagmiddag.

"Feyenoord kent een moeilijk seizoen, dat is altijd zo na een kampioenschap. Dat is moeilijk te prolongeren", aldus de Katwijker via de clubkanalen. "De ploeg is de afgelopen wedstrijden wel weer beter in vorm geraakt, met overwinningen waarin ze een beter niveau haalden. Met name tegen AZ en FC Utrecht vond ik Feyenoord een behoorlijk niveau halen. De uitwedstrijden werden degelijk gewonnen."

Toch beseft Kuyt dat dat voor AZ niet veel anders is. "Dat hebben ze ook laten zien, al hebben ze wel een flinke klap gekregen tegen PSV, toen ze ondanks de 2-0 voorsprong nog verloren." Toch verwacht Kuyt dat ze zich weer kunnen oprichten in De Kuip. "En er een fantastische finale van maken. Maar ik heb veel vertrouwen in Feyenoord."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen