Den Bosch-voorzitter boos op grensrechter: "Hij trok overal aan"

20 april 2018, 21:48

FC Den Bosch-voorzitter Paul van der Kraan is niet te spreken over het beleid van de KNVB. Nadat de scheidsrechter een gat vond in het kunstgrasveld in De Vliert, werd er volgens hem teveel heisa gemaakt door de rest van het arbitrale kwartet. "De assistent ging vervolgens overal aan het veld plukken. Ja, dan komt het wel los", reageerde hij geagiteerd.

"De scheidsrechter vond het gevaarlijk dat het kunstgrasveld in het doelgebied van ongeveer anderhalve meter losliet", reconstrueert hij tegenover Omroep Brabant. "We hadden 45 minuten om het veld te herstellen en dat is gelukt. Maar vervolgens ging de grensrechter overal aan het veld plukken. Dan komt het wel omhoog."

Volgens Van der Kraan had er na de 'herstelwerkzaamheden' wel degelijk gespeeld kunnen worden. "Volgens de man van het onderhoudsbedrijf was het veld prima. Alleen het ligt met de zwaarte op de grond. Het is niet gelijmd of iets dergelijks. Volgens hem was alles in orde, maar de scheidsrechter keurt het toch af."

Komende maandag wordt het duel vermoedelijk overgespeeld. "Mits we toestemming krijgen van de locale overheid. Die ga ik zo maar eens bellen", verzuchtte Van der Kraan, die niet bang is voor onderzoek van de KNVB. "Dat hebben we vaker gehad, daar kan deze nog wel bij." Niet veel later werd bekend dat de wedstrijd inderdaad komende maandag ingehaald gaat worden.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen