Liverpool morst punten ondanks 31ste PL-goal Salah

21 april 2018, 15:27

Mohamed Salah heeft zich zaterdag bij een select gezelschap Premier League-doelpuntenmakers geschaard, maar veel is Liverpool daar niet mee opgeschoten. Ondanks een treffer van de Egyptenaar gaf de nummer drie van de competitie een 0-2 voorsprong uit handen bij hekkensluiter West Bromwich Albion: 2-2.

West Bromwich is bezig aan een dramatisch seizoen, maar zet ineens goede resultaten neer. Vorige week zondag won het zeer verrassend met 0-1 bij Manchester United en vandaag heeft het een punt afgesnoept van Liverpool. Het leek er lange tijd echter niet op dat dat zou gebeuren. Liverpool was sterker en kwam door een schuiver van Danny Ings al na vier minuten op voorsprong.

Vervolgens werd er een tijd lang niet gescoord, totdat Salah het duel leek te beslissen in de 72ste minuut. De aanvaller rondde koeltjes af met een stiftbal en tekende voor de 0-2. Het is al zijn 31ste Premier League-doelpunt van dit seizoen, waardoor hij zich bij enkele grote namen heeft geschaard. Hij heeft nu evenveel PL-doelpunten gemaakt als Cristiano Ronaldo, Alan Shearer en Luis Suarez. Bovendien heeft hij dit seizoen twee competitiegoals meer gemaakt dan de hele selectie van West Brom bij elkaar.

De goal van Salah leek het duel te beslissen, maar West Brom richtte zich knap op. Tien minuten voor tijd maakte Jake Livermore de aansluitingstreffer, terwijl Salomón Rondón twee minuten voor tijd de 2-2 in het doel kopte. Liverpool, dat derde staat, verspeelt daardoor dure punten en kan Tottenham Hotspur volgende week langszij zien komen.

Bij The Reds stonden Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum in de basis.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen