Roma kent goede generale voor CL-duel met zege op SPAL

21 april 2018, 16:51   Bijgewerkt: 21 april 2018, 17:03

AS Roma heeft zaterdagmiddag een overtuigende 0-3 overwinning geboekt op SPAL. De laagvlieger werd met 0-3 verslagen. Daardoor stijgt Roma voorlopig naar de derde plek in de Serie A. De ploeg heeft nu drie punten meer dan Lazio. De nummer vier komt zondag nog wel in actie.

Roma kwam na iets meer dan een half uur spelen op voorsprong. In eerste instantie leek Kevin Strootman voor zijn tweede doelpunt van het seizoen te tekenen. Uiteindelijk kreeg echter niet de Nederlanse middenvelder, maar SPAL-verdediger Francesco Vicari de treffer op zijn naam.

Pas na rust wist Roma de score verder uit te breiden. In de eerste helft hielp Radja Nainggolan nog een kans om zeep, maar in de tweede helft was het wel raak. De Belg verdubbelde de score door in de linkerhoek raak te schieten. Met zestig minuten op de klok was het Patrik Schick die er 0-3 van maakte voor de bezoekers.  Zo tekende de 22-jarige Tsjech voor zijn eerste doelpunt in dienst van Roma. In het restant van de wedstrijd werd niet meer gescoord, waardoor het bij 0-3 bleef.

AS Roma kent dus een goede generale voor de Champions League-wedstrijd tegen Liverpool van aanstaande dinsdag. In de halve finale reist de ploeg van Strootman af naar Engeland voor de eerste wedstrijd in het tweeluik met de Engelsen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen