Mourinho begrijpt weinig van vele kritiek op United

21 april 2018, 22:57   Bijgewerkt: 21 april 2018, 23:04

Manchester United bereikte zaterdag de finale van de FA Cup door Tottenham Hotspur op Wembley met 1-2 te verslaan. Voor de ploeg van José Mourinho is de bekerfinale winnen de enige manier om dit seizoen nog een prijs binnen te halen. De manager begrijpt niet waarom zijn ploeg dit seizoen zoveel kritiek krijgt ondanks de redelijk goede prestaties.

United knokte zich tegen Tottenham terug van een 1-0 achterstand. "We kwamen laat uit de kleedkamers, omdat we een lange bespreking hadden. We hebben ze verslagen in het eigen stadion, dat is een fantastische prestatie", aldus Mourinho na afloop tijdens de persconferentie. De manager vroeg zich ook hardop af waarom United dit seizoen zo vaak krijgt. "We moeten ons afvragen waarom er zoveel kritiek wordt geleverd op ons allemaal."

"We kunnen tweede worden met zes punten voorsprong. Dat presteren tegen de geweldige clubs waar we tegen spelen, is een fantastische prestatie voor een club die dat een paar jaar niet kon", vervolgde Mourinho. "We bereiken nu voor de vierde keer in drie jaar tijd een finale. Misschien is er wel te veel kritiek."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen