Gisteren gemist: bekerwinst Barcelona, HSV houdt hoop

22 april 2018, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zaterdag 21 april.

HSV mag blijven hopen, Hoffenheim vernedert Leipzig

Hamburger SV heeft de reddingsboei weten te grijpen in de strijd tegen degradatie. In eigen huis werd Freiburg met 1-0 verslagen. Daardoor bedraagt het verschil tussen beide ploegen nu vijf punten, met nog drie wedstrijden te gaan.

United verslaat Tottenham en houdt hoop op prijs levend

Manchester United heeft de finale van het FA Cup-toernooi bereikt. Op Wembley wist de ploeg van manager José Mourinho een achterstand tegen Tottenham Hotspur om te buigen in een 2-1 voorsprong. United mag dus blijven hopen dat het het seizoen afsluit met een prijs.

Mourinho begrijpt weinig van vele kritiek op United

Manchester United bereikte zaterdag de finale van de FA Cup door Tottenham Hotspur op Wembley met 1-2 te verslaan. Voor de ploeg van José Mourinho is de bekerfinale winnen de enige manier om dit seizoen nog een prijs binnen te halen. De manager begrijpt niet waarom zijn ploeg dit seizoen zoveel kritiek krijgt ondanks de redelijk goede prestaties.

Tien man Benevento winnen zeer verrassend van Milan

AC Milan heeft zaterdagavond een verrassende nederlaag geleden. In eigen huis ging de nummer zes van de Serie A onderuit tegen hekkensluiter Benevento. Daardoor moet Milan vrezen dat Atalanta zondag de zesde plaats, die recht geeft op voorronde Europa League, overneemt.

Barcelona laat niks heel van Sevilla in Copa del Rey-finale

FC Barcelona heeft zaterdagavond beslag gelegd op de Copa del Rey. In Madrid gaven de Catalanen een masterclass voetbal. Het werd maar liefst 5-0. Jasper Cillessen begon in de basis en was zelfs betrokken bij de openingstreffer.

Belangrijke uitslagen:

West Bromwich Albion - Liverpool 2-2

SPAL - AS Roma 0-3

AC Milan - Benevento 0-1

HSV - Freiburg 1-0

RB Leipzig - Hoffenheim 2-5

Borussia Dortmund - Bayer Leverkusen 4-0

Sevilla - FC Barcelona 0-5

Guingamp - AS Monaco 3-1

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen