Van de Beek regelt stoeltjes en krijgt tribune naar hem vernoemd

22 april 2018, 14:04

Bij Veensche Boys is men heel blij dat Donny van de Beek is doorgebroken in het profvoetbal. Lang speelde de 21-jarige middenvelder van Ajax niet bij de amateurclub, maar een goede band met zijn jeugdliefde heeft hij nog altijd. Toen in de Johan Cruijff ArenA stoeltjes werden vervangen, kwam Van de Beek op het idee zijn oude club te helpen.

De middenvelder regelde dat zeshonderd blauwe stoeltjes naar de amateurclub gingen. Veensche Boys krijgt een nieuw onderkomen en voor het nieuwe onderkomen kunnen de stoeltjes goed worden gebruikt. "Dankzij Donny kunnen we nu ook een tribune in de plannen opnemen", vertelt voorzitter Dick Schouten aan de KNVB. "Dat wordt de Donny van de Beek-tribune."

Het regelen van stoeltjes is niet het enige wat Van de Beek voor zijn oude club doet. "Hij geeft clinics voor de jeugd", vervolgt Schouten. "Een andere keer komt hij weer met een net vol ballen aan zetten. En laatst was er een sponsoravond voor ons nieuwe clubhuis. Dan neemt hij Sjaak Swart mee en verkopen ze Ajax-shirts en foto's."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen