AS Roma niet in gevaar voor Van Dijk ondanks tik op zijn enkel

23 april 2018, 10:06

Liverpool verspeelde afgelopen weekend punten in de Premier League tegen laagvlieger West Bromwich Albion, maar niemand die het daar lang over had. De ploeg van Jürgen Klopp kwam het duel fysiek ongeschonden door voor de Champions League-kraker deze week tegen AS Roma. En juist daar waren de meeste spelers mee bezig, zo ook Virgil van Dijk, die wel een tik op zijn enkel kreeg.

"Het valt gelukkig mee. Niets om je zorgen over te maken", maakte hij de balans op over zijn pijntjes tegenover het Algemeen Dagblad. Hij was overigens zeer opgelucht dat het niets ernstigs was. "Want niemand wil die wedstrijd tegen AS Roma (dinsdag, red.) missen."

En dus werd er door de spelers ook wat ingehouden tegen WBA (2-2) zaterdagmiddag. Van Dijk: "Dat doe je niet bewust. Maar diep in je achterhoofd speelt die gedachte wel. Ons wacht een prachtige kans om de finale te halen."

En daar wordt alles voor in het teken gesteld. Dus was er geen seconde tijd om te balen van de remise voor de aanvoerder van Oranje. "Herstellen. Dat begint direct na het laatste fluitsignaal. Goed eten, een paar baantjes zwemmen. En dan meteen focussen op dinsdag."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen